Kloosterkamp 2019 ‘Samen Alleen’ [Dutch]

Date/Time

Date: 10/07/2019 - 14/07/2019
Time: 12:00 am
Location: schaarsbergen kloosterkamp
Adress: Kempenbergerweg 800
ZIP Code / Town: Arnhem

About

Een retraite, 5 dagen kamperen in je eigen tent. Leven zoals in een klooster.

Vegetarisch eten, 6 uur opstaan en tien uur naar bed. Fysieke arbeid, verdieping , workshops en meditatie.

Woensdag 10 juli t/m zondag 14 juli 2019, voor €89

Quote Madeleine:

‘Al in de bus vanaf Arnhem ontmoette ik een mede-kloosterganger en vanaf het moment van aankomst op het terrein voelde ik me welkom. De sfeer was het gehele weekend prettig, het was luchtig en licht als je alleen wilde zijn, als je wilde lezen of als je een wandelingetje wilde maken maar men stond ook open voor een goed, diepgaand gesprek en daar kon je de tijd voor nemen.

Ik heb me enorm uitgerust gevoeld tijdens de dagen die het kamp duurde. De christelijke liederen die we zongen een aantal keer per dag vond ik prachtig en hoewel ik dus niet christelijk ben vond ik de samenzang en de sfeer belangrijker en waardevoller dan de woorden die we spraken.

Tijdens de meditatielessen heb ik geleerd hoe ik me in mijzelf kan keren en dat heb ik afgelopen jaar meegenomen tijdens de meditatiemomenten die ik nam en waarvoor ik mijn zelfgemaakte meditatiebankje heel goed kon gebruiken! 😉 Ik heb fijne gesprekken gevoerd met fijne mensen en voelde me daartoe ook altijd vrij. Met een voldaan en gelukkig gevoel ging ik weer naar huis, hoewel ik alweer heimwee had naar de rustige, vrije sfeer toen ik eenmaal in de drukke trein zat’.

Voor info en opgave: https://kloosterkamp.nu/

Have you seen our new magazine?